Mobila la comanda Casete bijuterii nefinisate Feronerie Materiale Informatii
 
 
 
Informatii
 
 

    In cazul cererii unei oferte de pret prin mail, pentru o mobila la comanda trebuie tinut cont de faptul ca acesta este influentat in mare masura de o serie de factori cum ar fi culoarea materialului, tipul de cant folosit, feroneria, etc. Pentru o estimare de pret cat mai aproape de pretul final trebuie luate masuri cat mai exacte ale spatiului de mobilat  si particularitatile acestuia (tevi apa, acces prize, unghiuri diferite intre pereti, etc). Un atasament cu o schita a mobilierului dorit, chiar si putin exacta este binevenit. Deasemenea cand transpuneti pe hartie ideile Dvs inainte de a ni le trimite spre calcul va recomandam sa folositi o hartie tip matematica in care sa pastrati mereu proportiile si raportul de marime (de ex 1metru = 4 patratele), pentru ca in foarte multe cazuri se pierde din vedere proportia reala, si ceea ce arata bine pe o schita de mana poate arata complet diferit intr-un desen 3D, la scara. 

 

    Foarte important ! In caz ca lucrati cu un proiectant, asigurati-va ca a mai lucrat in proiectare de mobilier si are habar de procesele de productie. Din pacate spunem acest lucru de nevoie.

   

    Va rugam, in caz ca doriti o estimare de pret, trimiteti cererea cat mai din timp. Termenele de livrare la mobilier sunt de una - doua saptamani din momentul avansului in functie de restul comenzilor in desfasurare si de complexitatea acesteia. In cazul persoanelor juridice preferam un termen de una - trei saptamani, mai ales in cazul firmelor care au un termen limita. (ex: firme care inchiriaza spatii in Mall-uri cu termne fixe de preluare a spatiului). 

 

    In speranta ca  cele spuse in aceasta pagina v-au fost de folos va invitam sa ne contactati pe office@ergomobiasi.ro sau sa accesati formularul de Comanda.

 

       Foarte important este sa lasati si un numar de telefon pentru a putea fi contactat in caz ca anumite detalii lasate de Dvs sunt totusi neclare.

 

 
Yahoo! Status (Online/Offline)

Disponibilitate:

Online zilnic 09:00 - 22:00
 

 
Telefon: 0756 662 452
 
 
Email:
office@ergomobiasi.ro