Mobila la comanda Casete bijuterii nefinisate Feronerie Materiale Informatii
 
 
 
Parteneri
 
 

             S.C. Ergomob S.R.L.nu comercializeaza en-detail elemente de feronerie, dar pentru clientii care isi realizeaza mobilierul la societatea noastra putem garanta cele mai mici preturi din Iasi, si nu numai, la produsele urmatoarelor firme.

        Pentru o mai usoara cautare si accesare am descris pentru Dvs. continutul  fiecarui catalog,  ce poate fi accesat in intregime pe una din imaginile din pagina sau detaliat pe link-urile din text.

 

 

 

 

HETTICH     Elemente diverse de feronerie si tehnica de montaj, balamale simple (cap.3.1.) si speciale (3.2.), cu sau fara sistem de amortizare integrat, balamale cu deschidere pe verticala (3.4.), folosite mai ales la corpurile de bucatarie, sisteme de usi culisante cu sustinere in partea de sus (4.1.), in partea de jos (4.2.), sau cu culisare pe verticala (4.3), sisteme pentru usi pliante (4.4.), sau alte tipuri (4.5.) de usi. 

       Deasemenea puteti gasi sisteme de sertare pentru bucatarie (5.), pentru birouri (6.), sisteme de rafturi si depozitare pentru bucatarie (9.1.), pentru interioare de dulapuri garderoba (9.3), etc.  

 

BLUM    Elemente diverse de feronerie si tehnica de montaj cu renumitele sisteme de ridicare aventos, in diverse variante, sistemele de balamale, in special clip top blumotion,cu inchidere silentioasa, si binecunoscutele sisteme de extragere pentru sertarele de bucatarie si nu numai, cu sau fara extragere automata, care fac din timpul petrecut in bucatarie o adevarata relaxare.

HAFELE     Elemente diverse de feronerie si tehnica de montaj. Manere, sisteme de sertare, usi culisante si rulouri, echipament de birou, etc.

 

 

 

Chiuvete Pyramis      Chiuvete de bucatarie si electrocasnice incorporabile.

 

 

 

 

 

Chiuvete FAT        Chiuvete de bucatarie.

 

 

 

 

 

 

 

      Elemente de feronerie, manere, sisteme de bucatarie, pentru corpuri de baza si suspendate, balamale, glisiere, etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din aceasta categorie sunt momentan disponibile doar pe www.Denoro.ro

 
Yahoo! Status (Online/Offline)

Disponibilitate:

Online zilnic 09:00 - 22:00
 

 
Telefon: 0756 662 452
 
 
Email:
office@ergomobiasi.ro