Mobila la comanda Casete bijuterii nefinisate Feronerie Materiale Informatii
 
 
 
Sisteme ridicare blum
 
 
La AVENTOS HF, frontul dublu se pliază la mijloc la deschidere. Uşa pliantă cu ridicare este ideală pentru dulapuri superioare mai īnalte, cu fronturi mari, deoarece mānerul rămāne uşor accesibil īn orice poziţie. Cu AVENTOS HF se pot realiza şi corpuri la care cele două fronturi au īnălţimi inegale. Uşa pliantă cu ridicare se deschide uşor, se opreşte īn orice poziţie dorită şi se īnchide lin şi silenţios datorită BLUMOTION.
Detalii
 
Cu AVENTOS HS, frontul dintr-o bucată este basculat peste corp. Sistemul de ridicare pentru uşă basculantă este ideal pentru fronturi dintr-o bucată cu suprafeţe mari dar şi pentru dulapuri cu coroană sau ornament. Uşa basculantă se deschide uşor, rămāne pe loc īn orice poziţie se doreşte şi se īnchide lin şi silenţios mulţumită BLUMOTION.
Detalii
 
Cu AVENTOS HL, frontul dintr-o bucată este deplasat īn sus paralel cu corpul. Sistemul de ridicare pentru uşă paralelă este ideal pentru utilizarea īn dulapurile īnalte şi dulapurile suspendate, atunci cānd deasupra se află alte fronturi. Uşa cu ridicare paralelă se deschide uşor şi rămāne pe loc īn orice poziţie se doreşte. Ea se īnchide lin şi silenţios mulţumită BLUMOTION.
Detalii
 
La AVENTOS HK, frontul dintr-o bucată pivotează īn sus. Se pretează mai ales pentru uşi cu ridicare de īnălţime mică īn dulapuri superioare, pentru aplicaţii īn dulapul īnalt şi deasupra frigiderului. Frontul pivotant se deschide uşor, rămāne pe loc īn orice poziţie dorită şi se īnchide lin şi silenţios mulţumită BLUMOTION.
Detalii
 
Cu AVENTOS HK-S există acum un sistem de ridicare, care a fost proiectat special pentru uşile pivotante mici īn ceea ce priveşte dimensiunea şi puterea mecanismului de ridicare. Chiar şi la uşa pivotantă mică se oferă un confort de utilizare superior. Datorită funcţiei integrate BLUMOTION, cu AVENTOS HK-S frontul se deschide uşor şi se īnchide lin şi silenţios. Prin stopul variabil, uşa pivotantă mică se menţine īn orice poziţie dorită.
Detalii
 
 
Yahoo! Status (Online/Offline)

Disponibilitate:

Online zilnic 09:00 - 22:00
 

 
Telefon: 0756 662 452
 
 
Email:
office@ergomobiasi.ro